Disney+ komt met releasedatum voor nieuwe serie Hawkeye

30 juli 2021

Nu Loki gedaan is komt Disney+ binnenkort met een volledig nieuwe reeks op de proppen. Hawkeye, oftewel Clint Barton kennen we natuurlijk allemaal. Het personage zagen we eerder onder andere in de verschillende Avengers-films. Nu is de pijlschutter terug voor een geheel eigen serie.

Jeremy Renner is opnieuw van de partij

Hawkeye zal opnieuw gespeeld worden door Jeremy Renner, die de rol ook al op zich nam in de verschillende films. De reeks zal een bredere focus hebben op dit personage. Hawkeye pakt de draad weer op na Avengers: Endgame. Clint wil de pijl en boog graag doorgeven aan een nieuwe superheldin en gaat een mentor spelen voor Kate Bishop, gespeeld door Hailee Steinfeld.

Reeks in najaar op het scherm

Het was Renner zelf die op Instagram een tijd geleden aangaf dat de reeks helemaal gedraaid is. “Bravo voor iedereen, voor onze hele crew, het stuntteam en de buitengewone cast die al dat harde werk voor deze serie verricht hebben! Ik kan niet wachten om hem te mogen delen. Bedankt voor deze ongelofelijke reis,” schreef Renner. De reeks zal vanaf 24 november met wekelijkse afleveringen op het streaming platform verschijnen.

Ook interessant