Disney hint nu al op vervolgfilm van goed onthaalde Cruella

5 juni 2021

Nog maar pas is de nieuwe film Cruella te bekijken via Disney+ en in vele bioscopen wereldwijd (bij ons zal dat vanaf volgende week mogelijk zijn) en nu al wordt er gesproken over een vervolg. De nieuwe prent speelt zich af in Londen, in de jaren 70. In de film volgen we Estella, gespeeld door Emma Stone, die vastbesloten is om naam te maken met haar ontwerpen. Ze wordt vrienden met een aantal dieven die haar honger naar kattenkwaad wel kunnen waarderen. In de straten van Londen bouwen Estella en haar vrienden een leven op.

Release zorgt meteen voor geweldig succes

De eerste vier dagen na de filmrelease bracht de film met Emma Stone en Emma Thompson in de Amerikaanse bioscopen meer dan 25 miljoen dollar op. Via Disney+ werd de film door bijna 700.000 huishoudens bekeken. Daar gaan vermoedelijk nog een pak kijkers bijkomen, aangezien veel bioscopen wereldwijd nog niet open zijn. Hieronder kan u nog eens de trailer zien:

Disney hint nu zelf al op vervolg

Disney zelf gaf nu aan dat het reeds aan een vervolg denkt van Cruella. Een woordvoerder gaf aan dat het uitkijkt naar de nieuwe film en dat het opnieuw wil samenwerken met regisseur Craig Gillespie en schrijver Tony McNamara. Wanneer deze nieuwe productie van start gaat en zal verschijnen is op dit moment nog onduidelijk.

Ook interessant