The Flash-hoofdrolspeler Grant Gustin krijgt gigantisch salaris

6 april 2021

Zonder hoofdrolspeler Grant Gustin is er natuurlijk helemaal geen The Flash, en dat is inmiddels ook doorgedrongen tot de Amerikaanse omroep The CW, die de superheldenserie uitzendt. Daarom mag de acteur vermoedelijk uitkijken naar een gigantische salarisverhoging.

Dat is in ieder geval wat ‘insider’ Daniel Richtman claimt te weten. Volgens deze journalist staat Grant op het punt om een gepeperd contract te ondertekenen bij The CW.

Van 100.000 euro naar…

Via zijn Patreon-account maakt Richtman bekend: “The CW zal Grant een gigantische betaling geven die nooit eerder gezien is in de hele geschiedenis van The CW, als hij tekent dan.” Op dit moment strijkt ‘Barry Allen’ al liefst 100.000 euro op per aflevering van The Flash, maar hoogstwaarschijnlijk wordt dit dus nog véél meer…

Aangezien Arrow ten einde is gekomen, is The Flash des te belangrijker geworden voor The CW. ‘Oliver Queen’ (Stephen Amell) dient een waardige opvolger te krijgen en eigenlijk komt alleen Gustin hiervoor in aanmerking: hij moet hét nieuwe gezicht worden van het ‘Arrowverse’.

Sowieso nog twee seizoenen

Eerder werd al bekend dat er sowieso nog twee seizoenen (seizoen 8 en 9) van The Flash komen. Ook onder meer Batwoman en Legends of Tomorrow werden verlengd en The CW-baas Mark Pedowitz zei: “Hoewel we nog maar een paar weken in het nieuwe seizoen zitten, wilden we met deze vroege verlengingen een strategische voorsprong op het volgende seizoen krijgen, waardoor onze productieteams verhaallijnen kunnen opmaken en personeel kunnen aannemen, en tegelijkertijd blijft het ons een sterk, stabiel schema geven om op voort te bouwen voor volgend seizoen.”

In België is The Flash natuurlijk te zien op… Netflix!

Ook interessant