Candice en Marijn van Blind Getrouwd hebben prachtig nieuws

16 oktober 2021

Candice en Marijn vormen nog steeds een getrouwd paar na hun deelname aan Blind Getrouwd. Ze vonden de ware liefde in het programma. Het duo had prachtig nieuws te melden.

De afgelopen maanden was duidelijk dat ze nog steeds verliefd zijn, maar beiden woonden nog niet samen. Dat kwam omdat Candice graag in Beveren woont, waar het wat levendiger is, en Marijn woonde het liefst in de rust van Binkom. De afstand tussen de twee plaatsen: iets minder dan 100 kilometer.

Candice deelde via Instagram mee dat ze gaan samenwonen. “Onze eerste huwelijksverjaardag, op 1 oktober, heeft ons aan het denken gezet over de volgende stap. Vóór een jaar vonden we te vroeg. Maar nu gaat het goed tussen ons – door corona konden we weinig leuke dingen doen, dat is nu zo goed als achter de rug – en we hebben kunnen loslaten dat we moesten kiezen. Heen en weer reizen werden we beu. Elkaar een beetje missen is gezond voor een relatie, maar nu kijken we ernaar uit om echt sámen te wonen”, zei ze aan Het Laatste Nieuws.

Het is nog niet duidelijk waar ze gaan wonen. “Laat ons zeggen dat we ofwel onze beide huizen verhuren, ofwel één van beide. Er wordt niets verkocht. Afstand nemen is voor ons allebei heel moeilijk. Natuurlijk is alles in dozen steken niet zo fijn. Maar voor ons is dit een leuke fase.”

https://www.instagram.com/p/CUPvLx2IwsC/

Ook interessant