Gert Verhulst komt met verrassende bekentenis

29 september 2021

De familie Verhulst is stilaan niet weg te slaan op de Vlaamse televisie. Gert Verhulst heeft natuurlijk zijn eigen talkshow met vriend James Cooke maar daarnaast maken de Verhulstjes ook het mooie weer in Saint-Tropez en speelt Marie natuurlijk de hoofdrol in de nieuwe Samson-reeks.

Idee van Samson kwam van ons

In een openhartig interview met De Morgen doet Verhulst een boekje open omtrent het ontstaan van Samson. “Dat idee kwam niet van de VRT maar echt van ons en daarmee bedoel ik: Gert Verhulst, Danny Verbiest en Hans Bourlon. Voor de openbare omroep was de oprichting van Studio 100 echter een zegen, ze hebben daar enorm veel geld mee verdiend.”

VRT kreeg belachelijk veel geld

In de beginjaren waren er immers duidelijke afspraken omtrent percentages en merchandising. “Laat ons zeggen dat de VRT daar enorm veel geld mee verdiend heeft, belachelijk veel zelfs. Over bedragen wil ik mij niet uitspreken.” Na zijn samenwerking met de openbare omroep is het imperium van de familie Verhulst alleen maar groter geworden met meerdere producties, pretparken, hotels en noem maar op.

Ook interessant