Dit weten we al over seizoen vier van Manifest!

10 oktober 2021

Het is ondertussen al even geleden dat Netflix aankondigde voor nog een vierde seizoen te maken van Manifest. De reeks is ondertussen in preproductie en er kwam ondertussen ook al wat nieuws binnen over het aankomende seizoen.

‘Zelfde locatie en eerste opnames’

Opnieuw zal Manifest grotendeels worden opgenomen in New York. Daarnaast zouden de eerste opnames ook al gepland zijn, namelijk in november van dit jaar. Het is momenteel nog onduidelijk wanneer seizoen vier volledig zou afgewerkt zijn maar het is realistisch dat Manifest pas tegen 2023 op Netflix gaat komen (alvast seizoen 4).

Vijf jaar spoorloos verdwenen

Manifest vertelt het verhaal van Air Flight 828, die na een nogal turbulent verlopen routinevlucht, veilig is geland. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

Ook interessant