Erotische film 365 dni verrast niet één maar twee keer met vervolg

14 mei 2021

De erotische Poolse film 365 dni zorgde voor behoorlijk wat ophef op Netflix door de vaak expliciete scènes. De prent werd dan ook een groot succes en al snel was duidelijk dat er een tweede deel zou komen. Nu geraakte echter bekend dat er dubbel goed nieuws op komst is.

Ook derde deel is op komst

Reeds in 2020 geraakte bekend dat er een vervolg zou komen maar nu zijn recent ook eindelijk de opnames van start gegaan. En samen met dat nieuws werd er ook meteen bekend gemaakt dat dit niet het einde is. Er komt immers ook nog een derde film van dni 365. De trailer van de eerste film ziet u hieronder nog eens:

Oude bekenden keren terug

365 dni gaat over Laura (Anna-Maria Sieklucka), een manager in een vijfsterrenhotel, die tijdens haar vakantie ontvoerd wordt door een maffiabaas. De man geeft haar 365 dagen om voor hem te vallen en verleidt haar op alle mogelijke manieren. Anna-Maria Sieklucka keert in deel 2 en 3 terug als Laura, met Michele Morrone als Massimo. Simone Susinna voegt zich bij de films als het nieuwe personage Nacho. Details over de inhoud zijn er nog niet bekend gemaakt.

Ook interessant