‘Firefly Lane komt in 2021 niet meer naar Netflix’

7 september 2021

De dramaserie Firefly Lane, die draait om de vriendinnen Tully en Kate, verscheen in februari op Netflix en werd meteen een hit. De reeks is gebaseerd op het gelijknamige boek van Kristin Hannah en het eerste seizoen telde tien afleveringen. Aanvankelijk kwam er prima nieuws betreffende het tweede seizoen maar daar kwam zopas verandering in.

Seizoen twee komt er pas in 2022 aan

Al dertig jaar delen de vriendinnen alles met elkaar, van de hoogte- tot de dieptepunten. Toch zijn ze allebei een hele andere kant opgegaan in hun levens; zo koos de één voor roem en rijkdom, en de ander voor haar huwelijk en het moederschap. Seizoen twee werd aanvankelijk (niet officieel) aangekondigd voor eind 2021. Nu zou het er pas in 2022 aankomen, dat heeft hoofdrolspeelster Katherine Heigl zopas zelf bekendgemaakt:

Antwoorden op cliffhanger?

Seizoen twee moet ons een antwoord geven op die enorme cliffhanger: wat heeft Tully gedaan dat zo erg is dat Kate haar niet kan vergeven. “We kunnen er nog niet al te veel over zeggen, maar wat we alvast kunnen verklappen is dat het familie gerelateerd is”, onthult Sarah. “En het heeft niets te maken met Johnny. Niets.” Vanaf dat er een releasedatum bekend is, laten wij het hier weten.

Ook interessant