Friends maakt fans dolblij met nieuws over spraakmakende reünie

4 april 2021

De opnames van de langverwachte nieuwe ‘Friends’ gaan volgende week eindelijk van start. De productie van de nieuwe special van de populaire serie werd door de corona pandemie verschillende keren uitgesteld. Normaal gezien was de reeks al gepland voor het voorjaar van 2020.

Met de originele cast

De originele cast, die bestaat uit Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc en Matthew Perry, komt voor de reünie weer bij elkaar. Het is momenteel nog onbekend waar de speciale aflevering van Friends juist zal verschijnen. Ook over een releasedatum is nog niets geweten.

Totaal ander concept

Het gaat voor alle duidelijkheid niet om een nieuwe aflevering of om een nieuwe reeks. Het concept is nog niet helemaal bekend maar de acteurs en actrices zouden voornamelijk vertellen over hun ervaringen. Zo zei Schwimmer in de Graham Norton Show het volgende: “Er is geen script en we kruipen niet in de huid van onze personages. We zijn allemaal onszelf, maar we gaan wel iets voorlezen. Maar daar kan ik momenteel nog niets over zeggen.”

Ook interessant