Hoe spreek je Lupin nu echt uit? Hilarische video maakt alles duidelijk!

14 juni 2021

Assane Diop lijkt op het eerste gezicht een doorsnee burger, maar gaat stiekem al jaren door het leven als zeer succesvolle en charmante oplichter. Daarrond draait de hitserie van het moment Lupin op Netflix. Die populariteit probeert de streaming dienst ten volle uit te spelen.

Loepin of Lupin?

Wat is eigenlijk de juiste uitspraak van de serie? Op die vraag probeert Netflix het antwoord te geven in een hilarische video die het zonet gedeeld heeft. Ook Omar Sy, de hoofdrolspeler uit de reeks, heeft de video op zijn account gedeeld met de boodschap “Laten we jullie Frans oefenen”. De video kan u hieronder zien:

Seizoen twee staat op Netflix en een derde reeks is op komst!

Netflix liet onlangs via Instagram weten dat we nog een seizoen langer van de sympathieke misdadiger Assane Diop kunnen genieten. Terwijl we in het tweede seizoen detective Youssef Guedira volgen – die de meesterdief begint door te krijgen – probeert Lupin de corruptie van de Pellegrini-familie te ontmaskeren. Net als in het eerste seizoen doet hij er alles aan om zijn vaders naam te zuiveren. Wat ons in het derde seizoen staat te wachten, is nog een groot raadsel en ook de release is nog onbekend.

Ook interessant