Netflix lost eerste beelden van tweede seizoen Locke & Key

9 juni 2021

De fantasy/horror serie Locke & Key is gebaseerd op de gelijknamige stripserie van schrijver Joe Hill en tekenaar Gabriel Rodriguez. In het eerste seizoen draaide alles rond een familie die verhuist na de gruwelijke dood van de vader van het gezin. Daar proberen ze een nieuw leven op te bouwen maar in hun nieuwe onderkomen begint de nachtmerrie pas echt. De familie vindt namelijk een aantal magische sleutels, die de gebruikers unieke krachten geven.

Tweede seizoen op komst en…

Al snel werd duidelijk dat er een tweede seizoen in de maak was maar een paar maanden geleden werd meteen ook al een derde reeks aangekondigd. Netflix heeft nu zopas de eerste beelden van seizoen 2 gelost, dat zal vanaf oktober te zien zijn op de streaming dienst. Hieronder kan u de beelden bekijken van de cast:

Nog weinig bekend over plot

Er is momenteel nog weinig bekend over het plot van seizoen 2. Alles draait rond nog meer sleutels en nog meer mysterie. De cast gaat snel terug aan de slag voor de opnames van seizoen 3, dat zal vermoedelijk ergens in 2022 online komen.

Ook interessant