Bridgerton seizoen 2 cast nieuwe hoofdpersoon

5 april 2021

Nadat eerder deze week nog het schokkende vertrek van Regé-Jean Page werd onthuld, heeft Bridgerton seizoen 2 nu al een nieuwe hoofdpersoon gevonden. Het tweede seizoen van de serie ziet namelijk de komst van Charithra Chandran. De actrice vertolkt de rol van Kates zus Edwina.

Een paar maanden geleden werd al bekendgemaakt wie de rol van Kate Sharma gaat spelen. Die eer gaat namelijk naar Simone Ashley. De actrice speelt de vlam van Bridgerton seizoen 2 hoofdpersoon Anthony Bridgerton. Tenminste, als de boeken op de voet gevolgd worden.

Chandran krijgt vermoedelijk ook een grote rol in het komende seizoen. Anthony Bridgerton ontwikkelt in de boeken namelijk eerst gevoelens voor Kate’s jongere zusje Edwina. Verwacht wordt dat dit ook in de serie gebeurd. Toch blijft het daar niet bij. Naast Chandran is nog een rol gecast.

Veel nieuwe gezichten in Bridgerton seizoen 2

Ook Rupert Young krijgt een rol in het komende seizoen van de populaire Netflix-serie. Wie de acteur precies vertolkt, is nog onduidelijk. Wel lijkt het te gaan om een volledig nieuw personage en niet iemand die in de boeken zit. Op deze manier probeert de serie zich te onderscheiden van de boeken.

Hetzelfde wordt gedaan via de komst van de Sharma-zusjes. In de boeken dragen Kate en Edwina de achternaam Sheffield. Voor de serie is voor de Sharma-achternaam gekozen en zijn de twee van Indiase afkomst.

Ook interessant