Mel in Virgin River werd bijna door een ander gespeeld

8 april 2021

De rol van Melinda Monroe in Virgin River had maar zo door een andere actrice gespeeld kunnen worden. Actrice Alexandra Breckenridge ging uiteindelijk met de rol aan de haal. Toch dacht de actrice al meerdere keren over het beëindigen van haar carrière.

Virging River heeft inmiddels al een aantal seizoenen onder de riem. Het verhaal gaat over Mel Monroe die haar oude leven opzij zet en met schoon schip maakt. Ze gaat naar het stadje Virgin River om een nieuw leven op te bouwen. Eenmaal daar ontmoet ze Jack Sheridan, een barman uit het dorpje.

Nu blijkt uit een interview met US Weekly dat Breckenridge al vier keer bijna stopte met acteren. In plaats daarvan wilde de actrice verder als fotograaf. In het interview deelt de actrice 25 geheimen die fans nog niet over haar wisten.

Mel in Virgin River dacht dat de serie zou falen

Naast het feit dat de actrice al meerdere keren wilde stoppen, geeft Breckenridge nog meer details weg over Virgin River. De actrice dacht namelijk dat de serie niet zou slagen. Breckenridge: “Toen ik het aanbod kreeg om Mel in Virgin River te spelen dacht ik dat het niet gedurfd genoeg was voor Netflix en dat niemand het zou kijken.” Achteraf geeft de actrice toe dat ze het heel erg fout had.

Dat de actrice die Mel in Virgin River speelt er naast zat, is inmiddels wel duidelijk. Er zijn al twee seizoenen van de Netflix-serie verschenen en aan een derde seizoen wordt hard gewerkt. Een releasedatum voor het derde seizoen is nog niet bekendgemaakt.

Ook interessant