Yes Day krijgt een vervolg op Netflix als onderdeel van deal met Jennifer Garner

28 juli 2021

Jennifer Garner heeft met Netflix een overeenkomst gesloten om een heel aantal nieuwe films te ontwikkelen en er in mee te spelen. De eerste deal is een vervolg op de massaal bekeken familiefilm Yes Day, die eerder dit jaar uitkwam.

Komische familiefilm

Toen Allison (Jennifer Garner, 13 going on 30) en Carlos (Edgar Ramirez, American Crime Story) elkaar net leerden kennen, zeiden ze overal ‘ja’ tegen. Ze waren samen twee handen op één buik en niets was te gek. Maar toen kregen ze kinderen en werd langzaam maar zeker de ‘ja’ een ‘nee’. Als het koppel dan op het matje wordt geroepen op de school van hun drie kinderen, komen ze erachter hoe erg hun kinderen tekort gedaan worden door overal ‘nee’ op te zeggen. En dan wordt de ‘ja’-dag in het leven geroepen. Dit zorgt voor een hele dag waarop de kinderen de baas zijn, maar gaat dat ooit goed?

Bekeken door massaal veel mensen

De film werd door maar liefst 62 miljoen huishoudens bekeken en werd eveneens door Garner mee geregisseerd. Garner zelf reageerde verheugd: “Ik ben vereerd om met zo’n groep van creatieve geesten te werken binnen de Netflix-familie en ben enorm gemotiveerd en gepassioneerd om aan mijn volgende projecten te werken”. Aldus Garner bij Variety.

Ook interessant