Pretty Smart brengt nieuwe komediereeks naar Netflix

14 september 2021

Netflix heeft zopas de trailer gedeeld van de nieuwe ‘Comedy’ Pretty Smart. De serie gaat over een afgestudeerde vrouw die ervan droomt om romanschrijver te worden. Haar leven neemt echter een drastische wending bij een onverwachte gebeurtenis.

Zus als ‘reddingsmiddel’

Chelsea is een briljante studente die met hoge cijfers afstudeert aan de Harvard universiteit. Van daaruit wil ze nu een carrière uitbouwen als romanschrijver maar dan wordt ze compleet onverwacht gedumpt door haar vriend. Haar zus Claire, die zowat het tegenovergestelde is van haar, stelt voor om bij haar te komen inwonen. Alleen… Claire woont in een studentenhuis en dat is een heuse cultuurshock voor Chelsea. Hieronder kan u de trailer bekijken:

Eerste seizoen van 10 afleveringen

De reeks komt op 8 oktober naar het streaming platform. Pretty Smart is bedacht en gemaakt door Jack Dolgen en Doug Mand, en de hoofdrollen in de nieuwe show worden gespeeld door Emily Osmet, Olivia Macklin, Gregg Sulkin, Cinthya Carmon en Michael Hsu Rosen. Het eerste seizoen van de show zal uit 10 afleveringen bestaan.

Ook interessant