Suits verrast met geweldig nieuws betreffende seizoen 9: comeback van Meghan Markle

11 juni 2021

Suits is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender USA Network. De serie ging in première op 23 juni 2011. Ondertussen zijn we al acht seizoenen verder en die kan je allemaal bekijken op Netflix. Met de negende jaargang van deze reeks komt er later dit jaar ook een einde aan de succesvolle dramaserie.

Terugkeer van Meghan Markle

De reeks verraste met fantastisch nieuws: Meghan Markle, de vrouw van Prins Harry keert terug in Suits. In de advocatenserie trouwde ze met Mike Ross en vertrokken zij samen uit New York naar Seattle, om vervolgens te verdwijnen uit de serie. Nu keert ze dus terug, naast Markle zien we natuurlijk ook Patrick J. Adams, Gabriel Macht, Rick Hoffman, Sarah Rafferty en veel andere bekende gezichten terug. Hieronder kan u de trailer zien:

Tien afleveringen en release in juli

Het slotseizoen van Suits bestaat uit tien afleveringen en kent zijn release op 17 juli. De opnames hiervan waren reeds in 2019 afgerond maar de komst van seizoen 9 liet lang op zich wachten. Door Rachels vertrek heeft de serie al lange tijd te maken met teruglopende kijkcijfers en is er daarom voor gekozen om na het negende seizoen de stekker definitief uit Suits te trekken.

Ook interessant