Wie gaat er op de vuist in nieuwe taser van Outer Banks seizoen 2?

23 juli 2021

Outer Banks seizoen 2 komt er bijna aan en Netflix doet er momenteel alles aan om dat extra in de verf te zetten. Gisteren kon u al een eerste sneak-preview zien en vandaag lost het streaming platform opnieuw een clip van het aankomende seizoen.

Spanning, vechtpartijen en een vlucht

Seizoen 1 eindigde met een cliffhanger waarbij kijkers op het puntje van hun stoel zaten. John B belandde namelijk met zijn crush Sarah in een wilde storm met hun boot. De vriendengroep denkt dat de twee het niet overleefd hebben, maar in de slotsecondes zien we hoe John en Sarah nog springlevend zijn en op een vrachtschip richting de Bahama’s (waar de schat ligt) varen. Netflix deelde zopas zopas een nieuwe clip van seizoen 2 waarbij enkele acteurs op de vuist gaan:

Geduld wordt bijna beloond

Het tweede seizoen komt er binnen exact een week aan, namelijk op 30 juli. In seizoen 2 worden de kijkers hoogstwaarschijnlijk meegenomen naar de Bahama’s, gezien de cliffhanger van het eerste deel. Al zou er sowieso ook een deel worden opgenomen op de ‘Outer Banks’. Hieronder kan u nog eens zien wat er allemaal gebeurde in het eerste seizoen:

Ook interessant