Fast and Furious heeft uitstekend nieuws voor Belgische fans

15 april 2021

‘Fast & Furious 9′ zou oorspronkelijk in april 2020 reeds in België uitkomen. Door de wereldwijde coronapandemie werd de film echter op de lange baan geschoven. De succesvolle franchise bracht wereldwijd al meer dan 4 miljard euro op. In het negende deel komt Dominic Toretto (Vin Diesel) er achter dat zijn verdwenen broer Jakob nog leeft.

Release in België in juli

Distributeur Universal Pictures heeft zopas laten weten dat de film vanaf juli zijn intrede maakt in de Belgische bioscopen. Het is één van de grootste blockbusters die dit jaar in de filmzalen zal verschijnen. Uiteraard is dit nieuws nog onder voorbehoud van de coronamaatregelen.

Met de onnavolgbare Vin Diesel

Vin Diesel maakt opnieuw zijn opwachting in de film en ook onder meer Michelle Rodriguez en Charlize Theron krijgen een hoofdrol. ‘Fast 9’ volgt Dominic Toretto die zich samen met Letty Ortiz teruggetrokken heeft om een gezin te stichten. Ze proberen hun zoon Brian onder rustige omstandigheden op te voeden, waarbij ze hun roekeloze bestaan achter zich hebben gelaten. Onder andere de terugkeer van Cipher lijkt echter roet in het eten te gooien.

Ook interessant