Jackass Forever levert in finale film nog meer gekke stunts (TRAILER)

21 juli 2021

Weinig films zijn zó hilarisch en legendarisch als de films uit de Jackass-franchise. Inmiddels is de eerste film alweer meer dan twintig jaar oud. De cast is ook een stuk volwassener geworden, maar komt toch nog terug voor een kraker: Jackass Forever. Daarvan werd zonet de eerste trailer gelost en die lijkt in niets onder te doen voor de vorige films.

Knoxville stuurt gekke bende weer aan

De bonte cast van Jackass wordt natuurlijk aangestuurd door Johnny Knoxville. Door de films heen zagen we hoe hij betrokken raakte bij de meest extreme, vieze en bizarre stunts. De groep mannen is inmiddels allemaal een flink stuk ouder, maar waren er toch voor te porren om nog een Jackass 4 op te nemen. Sinds deel 3 uitkwam in 2010, hebben ze zo’n veertig tot vijftig nieuwe ideeën verzonnen. Die zijn over een paar maanden allemaal te zien in de vierde film. Tegelijkertijd wordt dat ook het laatste deel in de franchise. Hieronder kan u de trailer zien:

Mooie finale voor wat ouder cast

De hoofdrolspelers uit Jackass worden er natuurlijk niet jonger op en daarom werd besloten dat deze film meteen ook de laatste wordt. De cast wou duidelijk afsluiten in schoonheid en dat lijkt goed te lukken als we de eerste beelden bekijken. Half oktober komt de film naar de bioscopen wereldwijd.

Ook interessant