Komt er dan toch geen vervolg op film over Lara Croft?

21 juli 2021

De film Tomb Raider met Lara Croft uit 2018 was een groot succes. De eerste film haalde wereldwijd 275 miljoen dollar (234 miljoen euro) op en werd door recensenten goed ontvangen. Een vervolg was dan ook een quasi zekerheid.

Corona gooit roet in het eten

Alicia Vikander, de actrice die in 2018 in de huid kroop van Lara Croft voor de film Tomb Raider, heeft de hoop op een vervolg nog niet opgegeven. De opnames zouden van start gaan, maar door de coronapandemie kwamen ze stil te liggen en besloot regisseur Ben Wheatley uit het project te stappen. Nu wordt alles herschreven. “Voor corona was de film een zekerheid maar nu durf ik niet te zeggen of het nog doorgaat”. Aldus de actrice, die wel nog hoop heeft op een nieuwe film zei ze in een gesprek met Collider. Hieronder kan u nog eens de trailer zien van de eerste film:

Nog geen groen licht

“Maar we hebben nog geen groen licht; het script wordt nog gemaakt. Ik zou het fantastisch vinden om Lara weer te spelen.””Het is ook allemaal nog vrij nieuw, nu de wereld weer een beetje normaler wordt. Misha werkt hard aan het script. Ik hoop dat ik snel iets kan lezen”, aldus de actrice.

Ook interessant