Vierde Ghostbusters-film lost eerste trailer vol met nieuwe geesten

27 juli 2021

Normaal gezien zou Ghostbusters: Afterlife, de vierde film in de franchise, vorig jaar reeds uitkomen. De film werd echter uitgesteld door de coronapandemie. Binnen een paar maanden is het dan echt zo ver: dan kan u weer genieten van de jacht op de beroemde geesten.

Verhaal geschreven door zoon van oorspronkelijke regisseur

Het verhaal is geschreven en geregisseerd door Jason Reitman, zoon van schrijver en regisseur originele Ghostbusters-films Ivan Reitman die nu de rol van producent op zich neemt. In Ghostbusters: Afterlife erft Callie de boerderij van haar vader, die een van de originele Ghostbusters is. Ze verhuist met haar kinderen Phoebe en Trevor naar het dorpje in Oklahoma en daar vinden ze de Ecto-1, het bekende voertuig van de Ghostbusters. Phoebe en Trevor willen in hun voetsporen treden.

Veel personages keren terug

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Carrie Coon (als Callie), Finn Wolfhard (Trevor), Mckenna Grace (Phoebe) en Paul Rudd (Mr. Grooberson). Ook zullen Bill Murray (Dr. Peter Venkman), Ernie Hudson (Winston Zeddmore), Dan Aykroyd (Dr. Raymond Stantz), Sigourney Weaver (Dana Barrett) en Annie Potts (Janine Melnitz) terugkeren uit de films uit 1984 en 1989. Vanaf november zou de film zijn release kennen.

Ook interessant