Check hier de langverwachte releasedatum van Lucifer seizoen zes

25 juli 2021

De fans van Lucifer kunnen binnenkort weer kijken naar de nieuwe afleveringen van seizoen 6. Het streaming platform heeft zopas de releasedatum bekend gemaakt en die ligt niet zo ver meer in de tijd. Met de zesde jaargang komt er meteen een einde aan de spannende reeks rond Lucifer Morningstar.

Duivel verveelt zich in de hel

Wat gebeurt er als Lucifer, de duivel, eigenlijk een beetje verveeld raakt in de hel? Dat is het uitgangspunt van deze serie. Lucifer is verveeld en ongelukkig en doet daarom afstand van zijn positie als tegenstander van God. Hij reist naar de Aarde en gaat aan de slag voor de politie van Los Angeles, in een eeuwigdurende jacht op criminelen. Hij ontmoet zo Chloe Decker, een detective die hij helpt bij het oplossen van misdaden. En je merkt al snel dat iets in deze vrouw wat losmaakt bij Lucifer. Langzaam maar beetje begint hij menselijker te worden.

Tien afleveringen in finale seizoen

Op tien september komt dus eindelijk seizoen zes naar Netflix, het finale seizoen zal tien afleveringen tellen. Seizoen 6 van Lucifer werd in juni van 2020 al aangekondigd. Eigenlijk zou het vijfde deel het laatste zijn, maar er werd tóch nog gekozen voor een zesde seizoen.

Ook interessant