Clickbait deelt video met grootste ‘WTF-momenten’

6 september 2021

Sinds een aantal weken staat de veel bekeken reeks Clickbait op Netflix. De relatief korte serie lost de verwachtingen meer dan in. De reeks draait om een ontvoerde huisvader, op het eerste zicht iemand die alles goed op orde heeft maar draagt hij een verschrikkelijk geheim met zich mee?

Met Untraceable (2008) als voorbeeld

Clickbait gaat over een gekidnapte vader genaamd Nick Brewer, gespeeld door Adrian Grenier (The Devil Wears Prada). Volgens zijn vrienden en familie is hij een fantastische gast, een loyale broer en de perfecte gezinsman, maar zijn ontvoerders bestempelen hem als een misbruiker en misschien zelfs een moordenaar van vrouwen. Bij 5 miljoen views gaat Nick er aan. De reeks doet wat denken aan de film Untraceable uit 2008. Ook Netflix spring mee op de kar van de populariteit en deelde zopas onderstaande video met ‘WTF-momenten’:

Prima scores

Op IMDB scoort de serie ook prima met 7,5/10. Wanneer we de reviews er wat op nalezen zijn de meningen (zoals zo vaak) wat verdeeld. Veel recensenten hebben moeite met de ongeloofwaardige verhaallijnen of iets mindere acteerprestaties. De waardering van de fans hebben de makers alvast.

Ook interessant