Deze drie topseries werden afgelopen week massaal bekeken op Netflix

17 oktober 2021

Het aanbod aan goede series lijkt de laatste maanden alleen maar te stijgen en dat zou zomaar eens kunnen kloppen, aangezien Netflix steeds meer inzet op ‘Originals’. Het zorgt ervoor dat de kwaliteit het wint van kwantiteit. Wij geven een overzicht van de drie best bekeken reeksen.

Squid Game

Beginnen doen we, wie zal het verbazen (?), met Squid Game. De Koreaanse Original scheert in zowat alle landen hoge toppen en de populariteit nam dag na dag toe. In Squid Game strijden een pak deelnemers voor een grote prijzenpot, daarvoor moeten ze schijnbaar onschuldige kinderspelletjes spelen, helaas voor veel van hen met dodelijke afloop. Hieronder kan u nog eens de trailer bekijken:

You

In het nieuwe deel van You, over de ‘charmante’ stalker Joe, zien we hoe hij en zijn net zo obsessieve verloofde Love getrouwd zijn en een baby hebben. Ze proberen een normaal leven te leiden, maar oude gewoontes slijten niet. Ook seizoen drie is weer een absolute hit en meer dan het bekijken waard:

Maid

We gaven het al eens mee als kijktip op serienieuws maar ook Maid is een wat verrassende maar dik terechte nieuwkomer in de top-3. We volgen Alex, die besluit weg te gaan bij haar manipulatieve en agressieve vriend zodat ze haar dochtertje Maddy een betere toekomst kan geven. Dit gaat niet bepaald vanzelf en het ongeluk lijkt haar te achtervolgen. Terwijl ze probeert rond te komen als schoonmaakster heeft ze ook nog te maken met onder andere een geflipte moeder die haar keer op keer teleurstelt. Hieronder ziet u nog eens de trailer:

Ook interessant