Fan van Stranger Things? Check dan deze Netflix-series!

5 april 2021

Stranger Things is al sinds jaar en dag een van de állerpopulairste Netflix-series, maar je kunt er vergif op innemen dat jij alle afleveringen al gezien hebt. Geen nood, de streamingdienst heeft méér bovennatuurlijks in de aanbieding. Wij zetten een paar shows op een rijtje die wel aan te raden zijn voor de echte fan van Stranger Things!

Locke & Key

Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden. Netflix heeft al bevestigd dat er nóg eens seizoen komt van Locke & Key!

October Faction

Dit familiedrama wordt echt monsterlijk als ouders Fred en Deloris jagen op het bovennatuurlijke en de tweeling Viv en Geoff hun eigen vreemde geheimen hebben. October Faction is betrekkelijk nieuw (releasejaar: 2020) en wordt best aardig gewaardeerd op ratingwebsite IMDb, met een 6,2 als cijfer.

The Umbrella Academy

Jaren nadat ze beroemd werden als jonge misdaadbestrijders en superhelden, worden de Hargreeves-kinderen door hun vaders dood met elkaar herenigd. Er staan nu twee seizoenen van The Umbrella Academy op Netflix en er is een derde reeks in de maak; die gaat hoogstwaarschijnlijk aan het einde van dit kalenderjaar in première. Het filmen duurt wat langer door het coronavirus… Desalniettemin: The Umbrella Academy hoort bij het beste wat de streamingdienst te bieden heeft!

The OA

Na een verdwijning van zeven jaar duikt een jonge vrouw op in een ziekenhuis met vreemde littekens op haar rug. Ze kan of wil niet zeggen waar ze al die tijd is geweest…

Raising Dion

Een weduwe probeert het mysterie rondom de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen en zijn bijzondere gaven geheim te houden.

The Innocents

De tieners June en Harry lopen samen weg en worden meegesleept in een gevaarlijke en verwarrende nieuwe wereld wanneer June mysterieuze krachten blijkt te hebben. The Innocents werd al na één seizoen gecanceld, maar dat biedt jou wel de mogelijkheid om de hele serie in een paar dagen (of één dag?) te bingen!

Ook interessant