Gentefied zorgt voor veel drama in seizoen 2 (TRAILER)

14 oktober 2021

Gentefied keert binnenkort terug naar Netflix. De streamingdienst deelde onlangs de releasedatum voor het comedy-drama met America Ferrera in de hoofdrol. De serie volgt de familie Morales in hun leven en kreeg nu ook een prikkelende trailer.

Gevecht voor Pop

Dit seizoen vecht Cousins ​​Morales samen met Pop in zijn zware strijd om in het land te blijven, terwijl hij wordt geconfronteerd met nieuwe liefde, nieuwe baby’s, gescheiden ouders en natuurlijk het achtervolgen van Bad Bunny tijdens een feestseizoen. Ze zullen vechten om te gedijen, maar gaandeweg zullen ze zich afvragen waar ze echt thuishoren in een wereld van grenzen, scheiding van families en het mogelijke verlies van hun geliefde taqueria, Mama Fina’s. Want wat is het leven zonder gratis taco’s?

In het najaar op Netflix

Het vervolgseizoen van Gentefied, dat bestaat uit 8 nieuwe afleveringen, is vanaf 10 november te zien op Netflix. Een trailer van het tweede seizoen volgt vermoedelijk binnenkort. De cast bestaat uit Joaquin Cosio, J.J. Soria, Karrie Martin Lachney en Carlos Santos.

Ook interessant