Gloednieuwe Spaanse thrillerserie ‘El Inocente’ komt met prikkelende trailer

8 april 2021

Spaanse series doen het traditiegetrouw heel goed op Netflix en ook de trailer van de nieuwe Spaanse reeks ‘El Inocente’ oogt veelbelovend. Wanneer Mateo tijdens een gevecht de boel wou ‘sussen’ wordt hij beschuldigd van moord. Negen jaar later krijgt hij een telefoontje dat zijn leven als ex-crimineel helemaal op zijn kop zet.

Miniserie gebaseerd op het gelijknamige boek

De nieuwe Spaanse Netflix-reeks is gebaseerd op het gelijknamige boek van Harlan Coben. El inocente is een miniserie, wat wil zeggen dat deze na acht afleveringen definitief stopt. Mateo krijgt negen jaar na de feiten een verontrustend telefoontje van zijn vrouw Olivia, die zwanger is op dat moment. Met de tijd die in zijn nadeel speelt, gaat Mateo op zoek naar de waarheid en wordt zijn onschuld opnieuw in twijfel getrokken.

Release op 30 april

De serie zal vanaf 30 april te zien zijn op Netflix. De hoofdrol wordt gespeeld door Mario Casas. Daarnaast zien we Jordi Coll, Josean Bengoetxea, Jose Coronado (die gekend is uit Vivir Sin Permisso), Aura Garrido, Alexandra Jiménez en Ana Wagener.

Ook interessant