Hellen Mirren schittert in nieuwe Netflix-film The Good Liar

24 juli 2021

Vanaf vandaag kan u op Netflix kijken naar de nieuwe mysterie-thriller The Good Liar. De film heeft een prima cast met onder meer Hellen Mirren en Ian McKellen. Deze prent uit 2019 bestaat uit een heleboel toevalligheden die de uitkomst uiteindelijk redelijk ongeloofwaardig maken.

Rijke getrouwde vrouw vindt meesteroplichter

Mirren speelt een rijke gepensioneerde vrouw genaamd Betty McLeish. Ze is op zoek naar een metgezel op een datingsite voor senioren. Daar vindt ze de charmante Roy Courtnay (McKellen) en na een geslaagde date spreken ze steeds vaker af. Het duurt niet lang voordat Roy zijn intrek neemt in het huis van Betty, ondanks het feit dat haar kleinzoon Steven hier niet achter staat. Steven heeft een punt. Wat Betty niet weet is dat Roy een oplichter is die samen met accountant Vincent mensen hun geld af troggelt. Hieronder de trailer:

Knappe acteerprestaties redden soms middelmatig scenario

Helen Mirren en Ian McKellen zijn briljant en zo overtuigend in hun rollen. Zo is Mirren hartverwarmend en kwetsbaar als Betty. McKellen is een echte gentleman, maar ondertussen ook behoorlijk slinks. Het samenspel tussen deze twee is prachtig en de film is, ondanks dat deze vrij lang is, ieder moment boeiend. Dit maakt het soms wat onsamenhangend scenario minder storend.

Ook interessant