Manifest staat voor spectaculaire comeback na eerdere stopzetting

21 juli 2021

We houden u hier graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen ronde SF-serie Manifest, die ook hier te zien is via de Play-kanalen en Streamz. De reeks werd door NBC stopgezet en nadien besliste ook Netflix om er geen vervolg aan te breien. De kans is echter groot dat die beslissing wordt teruggedraaid.

#Savemanifest to the rescue

Het lijken andermaal de vele fans te zijn die een serie redden van de ondergang. Met de hashtag savemanifest konden zij in korte tijd een groot aantal fans verzamelen en dat is ook NBC en Netflix niet ontgaan. Neem daar bij dat Manifest al enkele weken de best scorende serie is in de VS, redenen genoeg om de beslissing terug te draaien. Zowel NBC als Netflix zouden nu gesprekken aanknopen met het productiebedrijf om zeker nog een vierde seizoen en wie weet meer te maken.

Dood gewaande reizigers komen terug

Manifest draait om de reizigers van een commerciële vlucht, die lijkt te zijn neergestort. Ruim 5 jaar na datum komt de vlucht echter toch aan op de luchthaven. De gezinnen hadden ondertussen al afscheid genomen van de dood gewaande familieleden. Op de koop toe beschikken zij over speciale krachten waarmee ze onheilspellende situaties kunnen voorspellen. Vanaf dat er zekerheid is over een verlenging, leest u het hier.

Ook interessant