Netflix brengt spraakmakende trailer van docu Britney Vs. Spears

23 september 2021

Britney Spears is de laatste maanden niet weg te slagen uit de media omwille van familiale problemen. Een documentaire die zich buigt omtrent het curatorschap van Jamie Spears over zijn dochter Britney Spears gaat volgende week dinsdag in première op Netflix en zou een inkijk geven in deze onverkwikkelijke zaak.

Première op dag van nieuwe hoorzitting

De filmpremière is op de dag voor een nieuwe hoorzitting in de zaak rond het curatorschap. Mogelijk wordt volgende week bekend wat daarmee gaat gebeuren. De zangeres wil niet langer onder toezicht van haar vader staan.”Dit duurt al dertien jaar en het is genoeg geweest”, is te horen in een trailer voor de documentaire, die Britney vs Spears heet. Die dertien jaar slaan op de periode waarin de zangeres onder curatele staat van haar vader. Hieronder kan u de trailer bekijken:

Popster is zelf niet tevreden met docu

Spears zelf is trouwens helemaal niet tevreden met de nieuwe productie, zo liet een insider weten aan The New York Post. “Dit is weer een ongeautoriseerde documentaire waar ze niet aan heeft meegewerkt en geen goedkeuring voor heeft gegeven”, aldus de insider. Uit de trailer van Netflix blijkt dat in de documentaire onder meer een vertrouwelijk rapport wordt besproken dat iemand die ’dichtbij de curatele’ staat heeft gelekt aan de filmmakers. Vanaf dinsdag 28 september is de docu te zien op Netflix.

Ook interessant