Netflix geeft unieke inkijk achter de schermen bij Fatherhood

13 juni 2021

Met vaderdag in het achterhoofd geeft Netflix vandaag een unieke inkijk achter de schermen van de feelgood film Fatherhood. Fatherhood gaat over alleenstaande vader Matthew, op een unieke wijze gespeeld door komiek Kevin Hart. Nadat zijn vrouw plotseling overlijdt, moet hij de zorg voor hun pasgeboren dochtertje Maddy ineens in zijn eentje dragen en dat blijkt behoorlijk pittig. Met goedbedoelde ‘hulp’ van een paar vrienden doet hij zijn best om een zo goed mogelijke ouder te zijn, wat leidt tot zowel komische als emotionele momenten.

Grappig maar ook emotioneel verwarrend

Netflix omschrijft Fatherhood als een “hartverwarmend, grappig en emotioneel waargebeurd verhaal”. De film is gebaseerd op de bestseller Two Kisses for Maddy: A Memoir of Loss and Love van Matthew Logelin en is geregisseerd door Paul Weitz, onder andere bekend van American Pie. Hieronder kan u de kijk achter de schermen zien:

Release enkele dagen… na vaderdag

De release is helaas niet op vaderdag zelf maar wel komende vrijdag 18 juni. Naast Hart zullen ook Alfre Woodard, Lil Rel Howery, DeWanda Wise, Anthony Carrigan en Paul Reiser te zien zijn in deze nieuwe film.

Ook interessant