Netflix komt met knappe trailer van spannende Braziliaanse dramafilm ‘7 Prisioneiros’

16 september 2021

Wat gebeurt er wanneer je als 18-jarige Braziliaanse jongen van het platteland naar de stad vertrekt om geld te verdienen voor je familie, maar vervolgens verstrikt raakt in de gevaarlijke wereld van de mensenhandel? Dat zie je in het indrukwekkende Braziliaanse drama 7 Prisoners (7 prisioneiros).

Duistere wereld van mensenhandel

In de film volgen we Mateus. Hij gaat onder slechte omstandigheden aan het werk op een autosloopplaats in São Paulo en komt onder leiding van de gewelddadige baas Luca (Rodrigo Santoro) te staan, die hem de wereld van de mensenhandel in sleept. Op een gegeven moment heeft Mateus geen keuze meer: hij moet vreselijk werk doen voor de man die hem gevangen heeft gezet, anders brengt hij de toekomst van zijn familie in gevaar. Hieronder kan u de trailer bekijken:

Aanklacht van regisseur

Alexandre Moratto is de regisseur en hij wil vooral een statement maken. De regisseur wil met 7 Prisoners een groot probleem aankaarten. “De film gaat over slavernij en mensenhandel, waarbij overleven vaak betekent dat je je eigen waarden en principes in gevaar moet brengen”. Vanaf november zal hij te zien zijn op Netflix.

Ook interessant