9 Netflix-titels voor de échte fan van Lupin!

19 april 2021

Ben jij een groot fan van de Netflix-serie Lupin en ben je een beetje in een zwart gat beland nu we moeten wachten op de release van deel twee van het eerste seizoen van die show? De streamingdienst biedt genoeg vergelijkbaars waarmee je je kunt vermaken! Wij zetten een aantal titels voor je op een rijtje die hier of daar aan Lupin doen denken!

La Casa de Papel

De Professor huurt een jonge dievegge en zeven andere criminelen in om de Koninklijke Munt van Spanje te overvallen. La Casa de Papel heeft al vier seizoenen en er is een vijfde onderweg!

Gomorra

Maffia-activiteit in Napels staat centraal in deze serie, die zich richt op de interne strijd nadat het hoofd van een familie gevangen is genomen.

Demain Tout Commence

Een man die houdt van plezier en vrouwen moet eindelijk volwassen worden als hij opeens moet gaan zorgen voor zijn eigen kind, van wie hij niet eens wist dat ze bestond.

Inside Man

Een detective is net zo slim als een dief die de politie altijd één stap voor is en als een onhandige onderhandelaar zich erin mengt, lopen de dingen aan de hand. Clive Owen en Denzel Washington spelen de hoofdrollen in deze film; wat wil je nog meer?

Ocean’s Eleven

De charmante dief Danny Ocean komt net uit de gevangenis. Hij stelt meteen een team van specialisten samen voor een ingewikkelde overval op drie casino’s in Las Vegas. Heb jij deze film al gezien? Ocean’s Twelve én Thirteen staan ook op Netflix!

Caïd

De spanning loopt op in deze serie met pseudoautentiek beeldmateriaal als twee filmmakers een bendegebied binnendringen om een videoclip voor een rapper op te nemen.

Now You See Me

Goochelaars in Las Vegas spelen Robin Hoofd. Minder afgezaagd dus dan de gebruikelijke Vegas-show.

6 Underground

Na zijn nepdood rekruteert een steenrijke technologiepionier een internationaal team om een wrede dictator uit te schakelen tijdens een dappere en bloedige missie. 6 Underground is een bijzonder actievolle Netflix Original!

Triple Frontier

Ze dienden hun land. Nu zijn ze arm. Een gewaagde kraak kan het tij keren, mits ze het er levend vanaf brengen…

Ook interessant