Bitterzoet nieuws voor fans van Black Lightning

16 juni 2021

Het vierde seizoen van Black Lightning komt binnenkort naar Netflix en dat is natuurlijk goed nieuws voor de fans van deze superheldenserie. Er is echter óók slecht nieuws: ná seizoen 4 houdt de show op met bestaan!

Al bijna première

Black Lightning is geen eigendom van Netflix, maar van de Amerikaanse zender The CW. Dat zond vorige maand de finale van de serie uit en dat betekent dat het nieuwe seizoen binnenkort naar Netflix komt! Vanaf 29 juni aanstaande kun je seizoen 4 van Black Lightning bekijken op de streamingdienst.

De superheldenserie vertelt het verhaal van Jefferson Pierce (gespeeld door Cress Williams), die er een paar jaar geleden voor heeft gekozen om zijn geheime identiteit en superheldenleven ‘definitief’ achter zich te laten. Die aanhalingstekens staan daar niet voor niets, want als Jeffersons dochter ingelijfd wordt door de plaatselijke misdaadbende, doet hij zijn cape weer om zijn nek om de strijd aan te binden met het kwaad.

Arrowverse op het hakblok

The CW springt vrij rucksichtslos om met zijn series, want in een eerder stadium werd de stekker al uit Arrow getrokken. Black Lightning is de volgende show uit de zogenaamde Arrowverse die sneuvelt, want de aankomende afleveringen zijn de allerlaatste.

Waarschijnlijk eindigt Black Lightning wél met het nodige vuurwerk, want in seizoen 3 zat keiharde actie. Die lijn moet natuurlijk doorgetrokken worden!

Hieronder kun je de trailer van het nieuwe seizoen van Black Lightning checken:

Ook interessant