Blake Lively scoort hoofdrol in Netflix-thriller

5 juni 2021

Netflix heeft de rechten van het verhaal We Used To Live Here binnengesleept, een novelle die zijn oorsprong vindt op de ‘subreddit’ r/nosleep. Actrice Blake Lively gaat de hoofdrol spelen, zo maakt de website Deadline bekend.

Film of serie?

We weten nog niet of de streamingdienst een serie of een film wil maken van We Used To Live Here, maar er staat in ieder geval een project in de steigers. Lively heeft zich óók als producent verbonden aan We Used To Live Here, evenals Kate Vorhoff (onder de vleugels van hun productiebedrijf B for Effort). Ook Control Entertainment en Matt Reeves en Adam Kassan van 6th and Idaho spelen een rol.

‘Ga weg uit mijn huis!’

In de novelle van Marcus Kliewer (HIER te vinden) wordt er bij een vrouw aangeklopt die alleen thuis is, omdat haar echtgenoot aan het werk is. Voor de deur staan een man, vrouw en twee kinderen, die ‘een klein beetje’ vreemd overkomen. De man vertelt dat hij eerder in het huis heeft gewoond, én dat hij graag eventjes wil rondkijken. Een sneeuwstorm zorgt er echter voor dat het gezin moet blijven, maar daarna lijken ze ook niet te willen vertrekken…

We Used to Live Here is niet het enige Netflix-project waar Blake Lively zich aan verbonden heeft. Eerder werd bekend dat ze getekend had voor de hoofdrol én productie van Lady Killer, een film gebaseerd op de gelijknamige stripboeken van Dark Horse Comics.

Ook interessant