Braziliaanse versie van Too Hot To Handle staat nu op Netflix

21 juli 2021

Goed nieuws voor liefhebbers van het vermakelijke liefdesavontuur ‘Too Hot To Handle’. Netflix heeft zojuist een nieuw en verrassend seizoen online gegooid, namelijk de Braziliaanse versie van het datingprogramma.

82.000 euro op het spel

Deze keer zien we dus geen Engelsen, Amerikanen of Canadezen maar een groep hitsige, jonge en bovendien vrijgezelle Brazilianen die géén idee hebben waar ze ‘ja’ op hebben gezegd. De groep denkt namelijk op een zonvakantie vol liefde en vooral lust te zijn, maar niets blijkt minder waar als de bekende Lana – de ‘virtuele assistent’ – opduikt om hun reis te verstoren. Allemaal dingen ze naar de hoofdprijs van 82.00 euro.

Geen enkel ‘innig’ contact is toegestaan

Het is de bedoeling dat ze tijdens de opnames een celibatair bestaan leiden in een paradijselijke ‘no-bone zone’. Zoenen, zelfbevrediging en een ander op een seksuele manier aanraken is eveneens ten strengste verboden. Dat loopt uiteraard niet van een leien dakje… Het eerste deel afleveringen staat nu online en een week later volgt de andere helft. De serie kan u vinden onder de naam Brincando com Fogo (spelen met vuur).

Ook interessant