Bridgerton-ster legt afwezigheid in seizoen 2 uit

6 april 2021

Regé-Jean Page stelt flink wat fans teleur door zijn afwezigheid in seizoen 2 van populaire Netflix-serie Bridgerton. Nu geeft de Bridgerton-ster uitleg over zijn afwezigheid. Het was Page die als de Duke of Hastings de smaakmaker was van de serie, maar nu keert de acteur dus niet terug.

Logisch is de afwezigheid van de smaakmaker eigenlijk wel. Het verhaal van de Duke of Hastings is met seizoen 1 eigenlijk al afgerond. Volgens Page is dat dan ook precies de reden waarom hij niet terugkeert voor seizoen 2 van Bridgerton.

Page legt uit tegenover Variety: “Het is een verhaal van een seizoen, met een begin, midden en een eind. Ik vond het interessant. Het voelde als een miniserie. Ik kwam binnen, mocht mijn bijdrage leveren en daarna ging de Bridgerton-familie verder.”

Bridgerton-ster kijkt wel uit naar seizoen 2

De Duke of Hastings-acteur treedt nog verder in detail. Hij stelt dat het publiek ook precies weet wanneer het verhaal voorbij is. Dat is volgens hem ook de reden dat Bridgerton een unieke serie is als het aankomt op het romantische genre. “Ze kijken naar je, beleven het verhaal en je weet dat we uiteindelijk trouwen en een baby krijgen”, aldus Page.

Wel kijkt de acteur uit naar het tweede seizoen van de serie. Een verdere opwachting in een later seizoen lijkt de Bridgerton-ster echter ook uit te sluiten. Page: “Ik kijk wel enorm uit naar het tweede seizoen van Bridgerton, ik hoop dat ze de wereld blijven veroveren. Maar er zit echt waarde aan het afronden van deze verhalen en je daaraan houden.”

Ook interessant