Bridgerton van de troon door deze (onbekende) serie

14 april 2021

Bridgerton is lang de best bekeken serie op Netflix geweest. Nu komt er een einde aan de heerschappij van de serie. Het drama is door een compleet onbekende serie van de troon gestoten.

Forbes heeft onderzoek gedaan naar de best bekeken series op Netflix. Daar komt nu een wel heel opvallende winnaar uit de bus als best bekeken serie op Netflix. Niet langer is het Bridgerton die de lijst aanvoert op de eerste plek. Die titel is overgenomen door CoComelon.

Als je de serie niet kent, is dat niet zo verwonderlijk. Het is namelijk een kinderserie die het uiterst populaire Bridgerton van de troon stoot. CoComelon wordt op educatieve manier ingezet om kinderen letters te leren lezen, dierengeluiden te herkennen en tal van kinderliedjes komen ook voorbij. Het zal je dus niet verbazen: de serie is compleet anders dan de pittige liefdesscènes van de Duke of Hastings.

Het Top 10-systeem van Netflix

In de Verenigde Staten werkt Netflix met een puntensysteem om de top tien te bepalen van meest populaire series. In de lijst zitten een aantal bijzondere namen. De volledige top 10 van Netflix zie je hieronder:

  1. CoComelon – 465 punten
  2. Bridgerton – 438 punten
  3. Ginny & Georgia – 354 punten
  4. iCarly – 351 punten
  5. Firefly Lane – 238 punten
  6. Behind Her Eyes – 199 punten
  7. Jenni Rivera: Mariposa de Barrio – 195 punten
  8. Good Girls – 181 punten
  9. Henry Danger – 162 punten
  10. Cobra Kai – 157 punten

Ook interessant