Eerste beelden tonen compleet andere Powerpuff Girls

14 april 2021

Bij velen staat The Powerpuff Girls in het geheugen gegrift als de schattige Cartoon Network-serie met drie kleine meisjes die superschurken verslaan terwijl ze nog op de basisschool zitten. Daar gaat de nieuwe Powerpuff Girls keihard tegenin. Zo blijkt uit de eerste beelden.

The CW heeft de eerste foto van de nieuwe Powerpuff Girls uit de doeken gedaan. Eerder werd al bekendgemaakt wie het drietal heldinnen zou spelen. Chloe Bennet, Dove Cameron en Yana Perrault spelen de rollen van Blossom, Bubbles en Buttercup respectievelijk. Nu is ook duidelijk hoe de dames in een live-action-versie tot leven komen.

De eerste, échte beelden van de Powerpuff Girls

Eerder lekte al beelden vanaf de set van de nieuwe The CW-serie. Deze toonde al dat de Powerpuff Girls zich niet meer richt op de jongere jaren van de drie heldinnen. In de nieuwe serie worden de dames een stukje ouder gemaakt. De bekende jurkjes zien we dan ook niet terug.

Bekijk de foto van de Powerpuff Girls hieronder.

Ook heeft The CW alvast wat meer informatie over de drie dames bekendgemaakt. Zo is Blossom (Chloe Bennet) niet langer de pittige dame die altijd alles perfect wil doen. Ondanks flink wat doctorsgraden op achterzak is de voormalige heldin teruggetrokken door haar onderdrukte trauma’s als kindsuperheld. Wel wil ze opnieuw een leider worden, maar dan wel op haar eigen manier.

Bubbles (Dove Cameron) is ook niet meer het lieftallige lievelingetje van de klas. Het favorietje is door alle roem wat meer zelfingenomen en het heldenleven draait voor haar inmiddels meer om de roem dan het redden van de wereld. Buttercup (Yana Perrault) daarentegen is niet langer de stoere heldin van de groep, maar juist een stukje gevoeliger geworden. Na het leven als superheld probeert ze die dagen nu achter haar te laten en een anoniem leven te leiden.

Een releasedatum voor de serie is nog niet duidelijk. Ook is het nog afwachten of de serie op Netflix verschijnt, maar kijkende naar de goede band tussen The CW en Netflix lijkt die aankondiging slechts een kwestie van tijd te zijn.

Ook interessant