Harry en Meghan kondigen eerste Netflix-serie aan

7 april 2021

Het is al een tijdje bekend dat Netflix in zee is gegaan met Harry en Meghan, maar veel details over wat het koppel gaat maken kregen we aanvankelijk niet. Daar zijn nu de eerste details van bekendgemaakt. Direct wordt duidelijk dat het niet om een realityserie gaat met de kleine Archie.

Het duo werkt in plaats daarvan mee aan een serie genaamd Heart of Invictus. Deze documentairereeks staat in het teken van de aanloop naar de Invictus Games van 2020. Hierbij wordt in de afleveringen ingezoomd op de menselijke verhalen achter het sportevenement dat zich richt op militairen en veteranen. Heel raar hoeven fans niet op te kijken, want de connectie is snel gemaakt. Harry is initiatiefnemer achter de Invictus Games.

Naast het bekende koppel zijn ook The White Helmets-regisseur Orlando von Einsiedel en producent Joanna Natasegara aan de docuserie gekoppeld. Harry legt het idee achter de serie uit:

“Sinds de allereerste Invictus Games in 2014 wisten we dat elke concurrent op zijn eigen uitzonderlijke manier zou bijdragen aan een mozaïek van veerkracht en vastberadenheid. Deze serie geeft gemeenschappen over de hele wereld een kijkje in de ontroerende en opbeurende verhalen van deze concurrenten op weg naar de Invictus Games in Nederland volgend jaar.”

Harry
Vormgeving van de Harry en Meghan-serie

Veel details rondom de serie zijn op het moment nog niet bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat Harry een uitvoerend producent wordt voor de serie. Ook zal hij on screen te zien zijn, maar in welke rol is nog onduidelijk. De serie heeft nog geen releasedatum.

Ook interessant