Heb jij Behind Her Eyes al af? Check dan deze 9 series!

17 maart 2021

Behind Her Eyes ging op 19 februari in première op Netflix, dus de kans is levensgroot dat jij alle afleveringen er al doorheen hebt gejaagd. Ben je nu op zoek naar iets soortgelijks? Dan is het misschien een idee om één van de onderstaande negen shows te checken. Óf allemaal natuurlijk!

The Stranger

Als een onbekende een schokkende bewering doet over zijn vrouw, gaat familieman Adam Price wanhopig op zoek naar de waarheid. Hij raakt verwikkeld in een mysterie. Vooral de knettergekke plottwists in The Stranger doen denken aan Behind Her Eyes.

Criminal: UK

In een verhoorkamer ondervragen rechercheurs vermoedelijke daders van zware misdaden totdat de waarheid aan het licht komt. Met Kit Harington (Game of Thrones) én David Tennant (Doctor Who).

Bodyguard

Brigadier Daid Budd maakt promotie en wordt beveiliger van de Britse minister van Binnenlandse Zaken Julia Montague, maar hij botst al snel met de militante politica. Deze show zal je misschien wel nét zo choqueren als Behind Her Eyes.

Safe

Wanneer Tom Delaneys tienerdochter niet thuiskomt na een feest, kamt hij bezorgd de buurt uit en hoort dat haar vriendje ook wordt vermist. Gebaseerd op een boek van Harlan Coben, die ook al verantwoordelijk is voor The Stranger.

You

Een gevaarlijk charmante, geobsedeerde jongeman neemt extreme maatregelen om een plaats te krijgen in het leven van degenen op wie hij zijn oog heeft laten vallen. Vind jij Rob uit Behind Her Eyes verknipt overkomen? Maak dan vooral kennis met Joe Goldberg uit You!

The Sinner

In een klein plaatsje in New York zoekt een gekwelde detective naar antwoorden op verbijsterende misdaden terwijl hij worstelt met zijn eigen demonen. Er staan drie seizoenen van The Sinner op Netflix en die bezitten stuk voor stuk de shockfactor.

Collateral

Een Londense detective onderzoekt de moord op een pizzabezorger en stuit op een web van samenzweringen tussen drugsdealers, smokkelaars en spionnen.

Bloodline

Wanneer een in ongenade gevallen zoon duistere familiegeheimen uit het verleden dreigt te onthullen, wordt de loyaliteit van z’n broers en zussen op de proef gesteld.

The One

Alles draait om liefde en leugens als een DNA-onderzoeker een nieuwe manier ontdekt om de ideale partner te vinden, en een gewaagde nieuwe datingservice ontwikkelt. Doet de CEO van The One jou aan iemand denken? Adele uit Behind Her Eyes misschien…?

Ook interessant