Jennifer Lopez in sciencefictionfilm Netflix

16 juni 2021

Jennifer Lopez sloot onlangs een deal met Netflix en vandaag wordt duidelijk dat de zangeres annex actrice in een sciencefictionthriller gaat spelen, die in de maak is bij de streamingdienst.

De website Deadline maakt bekend dat Lopez de hoofdrol speelt in Atlas, een film die geregisseerd wordt door Brad Peyton (bekend van onder andere Rampage).

Robot wil mensheid uitroeien

Atlas vertelt het verhaal van Atlas, een vrouw (Lopez dus) die voor de gehele mensheid vecht in een toekomst waarin een ‘robotstrijder’ heeft bepaald dat de enige manier om oorlog uit te bannen, het einde van de mensheid is. Om deze boze robot te verslaan moet Atlas samenwerken met een robot, datgene waar ze juist zo bang voor is…

Who run the world? Girls!

Een weekje geleden werd bekend dat Jennifer Lopez een meerjarige deal heeft gesloten met Netflix. Haar productiebedrijf Nuyorican Productions gaat in de aankomende jaren diverse projecten vormgeven voor de streamingdienst, met als voornaamste doel het onder de aandacht brengen van meer vrouwelijke acteurs, schrijvers én filmmakers.

De 51-jarige Lopez, die het de laatste tijd overigens weer gezellig heeft met haar ex-man Ben Affleck, liet weten: “Ik geloof dat er geen beter thuis voor ons is dan een bedrijf dat conventionele opvattingen van kunst en entertainment wil uitdagen.”

Ook interessant