Kaley Cuoco schrok zich dood van einde The Big Bang Theory

10 maart 2021

Het is al weer twee jaar geleden dat er een einde gebreid werd aan de populaire comedyserie The Big Bang Theory. Actrice Kaley Cuoco, die de rol van Penny vertolkte, moest vervolgens wel eventjes slikken…

Voor haar veranderde er namelijk nogal wat: liefst twaalf jaar had ze ziel en zaligheid gegeven voor de show, en bovendien zag ze haar megasalaris van één miljoen euro per aflevering opeens verdampen! Maar bij The One Show vertelt ze dat dat nog niet eens het ergste was in haar optiek, want afscheid nemen van de vaste crew viel haar véél zwaarder.

‘Zoiets kom ik nóóit meer tegen’

Cuoco steekt van wal: “Kijk, de serie is zo ongelooflijk populair… Dat ik schrok had dat vooral te maken met de vergelijking die ik begon te trekken met een volgend project. Ik realiseerde me dat je eigenlijk helemaal niets kunt vergelijken met The Big Bang Theory.” De actrice sombert: “Ik zal nooit meer zoiets als dit tegenkomen. Zo’n cast, zo’n inkomen, zo’n planning en dat twaalf jaar lang. Ik bedoel, soms is het makkelijk om te vergeten dat het allemaal écht gestoord was.”

Cast wilde helemaal niet stoppen…

Cuoco heeft twee jaar de tijd genomen om hieroverheen te komen, maar inmiddels is dat haar gelukt. In een eerder stadium onthulde de actrice nog dat de cast eigenlijk helemaal niet wilde stoppen met The Big Bang Theory. Van hogerhand werd echter besloten dat er een einde gemaakt moest worden aan de serie: “Wilden wij doorgaan? Ja, absoluut, heel graag.”

Ben jij fan van The Big Bang Theory? Dan zal het einde je misschien ook wat rouw op het dak gevallen zijn. Maar niet getreurd: alle twaalf de seizoenen van de show zijn te bekijken via Netflix!

Ook interessant