La Casa de Papel trailer trapt het einde van de serie af

18 oktober 2021

Het einde van La Casa de Papel komt met de dag dichterbij. Om het slotstuk goed in te luiden heeft Netflix nieuwe beelden getoond. Een nieuwe La Casa de Papel trailer van het einde van de serie is gelanceerd en bereid kijkers voor op een spectaculaire finish. Bekijk de beelden hier!

De trailer zelf is eigenlijk slechts een kleine teaser, maar fans van de Spaanse hitserie smullen er nu al van. In nog geen 40 seconden worden fans voorbereid op het einde van de serie rondom Spaanse bankovervallers die wel heel gewaagd overvallen plegen. Dat zorgt dan ook voor de nodige problemen en lang niet iedere bandiet heeft de serie overleefd.

Fans zijn dan ook enorm benieuwd om te zien wie er ongeschonden de finishlijn haalt. Netflix geeft daarop het antwoord in de komende vijf afleveringen. Op 3 december verschijnen de laatste afleveringen van de serie. Afgaande op de nieuwe beelden belooft het einde tevens actie van El Professor voor te schotelen. Eindelijk kruipt het meesterbrein achter zijn computer om zelf het heft in eigen hand te nemen.

La Casa de Papel trailer

Bekijk de trailer hieronder zelf!

Meer lezen over La Casa de Papel? Check hier dan snel waarom het één van de beste series is om nu te bingen!

Ook interessant