Naomi Watts krijgt hoofdrol in nieuwe Netflix-thrillerserie

15 juni 2021

Actrice Naomi Watts heeft een nieuw klusje binnengesleept: ze gaat een hoofdrol spelen in de aankomende Netflix-miniserie The Watcher. Haar tegenspeler wordt Bobby Cannavale.

De nieuwe show, die op dit moment nog volop in de steigers staat, wordt geregisseerd door Ryan Murphy (bekend van onder andere Ratched en Hollywood). Deadline weet te melden dat Watts en Cannavale een getrouwd koppel gaan spelen in de serie.

The Watcher verlangt bloed

In de zesdelige miniserie is het koppel net verhuisd naar hun droomhuis, maar plotseling wordt hun veiligheid bedreigd door een stalker. The Watcher is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een stel dat een woning heeft gekocht in New Jersey, maar vervolgens brieven ontvangt van iemand die zich ‘The Watcher’ noemt. In deze brieven valt te lezen dat hij hun nieuwe optrekje al jaren in de gaten houdt en ‘het bloed verlangt’ van de nieuwe bewoners…

Het is niet voor het eerst dat Watts en Cannavale samen te zien zijn. Eerder maakten de twee namelijk al de dramafilm This is the Night, die later in 2021 in première gaat.

Meerjarige deal

Regisseur Murphy sloot in 2019 een uitgebreide deal met Netflix en komt in de aankomende jaren nog met meerdere (mini)series, die speciaal voor de streamingdienst ontwikkeld zijn. Recentelijk werd zijn show Halston gereleaset, met acteur Ewan McGregor in de hoofdrol.

Ook interessant