13 april 2021

Fans van Netflix-serie You kunnen opgelucht ademhalen. Het lijkt er namelijk op dat het derde seizoen van de serie dit jaar nog verschijnt. De opnames van You seizoen 3 worden namelijk later deze maand afgerond.

Dit meldt Netflix Nederland in ieder geval. Volgens de website duidt het op goed nieuws, namelijk dat het derde seizoen van de populaire serie dit jaar nog op de buis kan verschijnen. De bron meldt dat fans rekening moeten houden met het vierde kwartaal van 2021. Heel gek is het niet om te denken dat Netflix de serie dit jaar nog terug kan laten keren. Eerder deze maand rondde The Witcher seizoen 2 zijn productie af en werd definitief onthuld dat seizoen 2 dit jaar nog verschijnt.

Netflix Nederland stelt wel dat er nog een redelijk breed tijdvlak open staat voor wanneer You terugkeert. De Nederlandse website stelt dat alles tussen eind september tot en met het einde van 2021 mogelijk is. Netflix zelf heeft echter nog geen informatie onthuld.

Opnames You seizoen 3 lagen lang stil

Het derde seizoen van You laat al een tijdje op zich wachten. Dit is niet heel verwonderlijk gezien het derde seizoen van de serie te maken kreeg met het coronavirus. Hierdoor lagen de opnames een flinke tijd stil en werd de productie zelfs uitgesteld. Oorspronkelijk was het plan om in 2020 te filmen, maar door het coronavirus werd de productie eerst flink uitgesteld.

Vervolgens begon de productie dan eindelijk in november, maar lag deze in december alweer stil. Uiteindelijk hervatte de productie weer in februari en zijn de makers sindsdien bezig met het filmen van de serie. Nu lijkt het einde van de productie in zicht te zijn. Fans kunnen dan ook alvast smachtend afwachten tot nieuwe afleveringen verschijnen over de geliefde stalker Joe Goldberg.

Ook interessant