Seizoen 3 The Umbrella Academy ‘wordt beter dan ooit’

4 april 2021

Op dit moment wordt het derde seizoen van The Umbrella Academy opgenomen, en we krijgen steeds meer te weten over de nieuwe afleveringen van de Netflix-show. Naar verluidt worden die steengoed!

In de afgelopen weken lekten er al een aantal foto’s van de cast, waaronder de leden van The Sparrow Academy (The Umbrella Academy, maar dan in een andere realiteit). Nu toont acteur Tom Hopper, die de rol van Luther Hargreeves speelt, zich loslippig.

Beter dan óóit

Aan het medium Collider vertelt hij namelijk dat seizoen 3 beter dan ooit wordt: “De scenario’s zijn zó ongelooflijk goed goed dit derde seizoen, en dat maakt het zo tof om te maken. Ik voel me echt bevoorrecht om hier onderdeel van uit te maken. Het fijne is dat we ons allemaal ook heel erg op ons gemak voelen bij elkaar. We hebben dezelfde crew, die is grotendeels gelijk gebleven.”

De personages maken allemaal een persoonlijke ontwikkeling door: “Dat komt vooral omdat we nu echt heel goed weten wie we spelen. Dus als een familie denk ik dat we ons op een mooie en goede plek bevinden. Als je ons zou vergelijken met een sportteam, dan zijn we nu echt goed op elkaar ingespeeld!”

Maar het gaat allemaal wel wat langer duren…

Eerder kwam Hopper al met niet zulk goed nieuws op de proppen: het filmen gaat wat langer duren… “De opnames van het derde seizoen gaan een stuk langer duren door alle veiligheidsmaatregelen die worden genomen (door corona, red.). Door de nieuwe protocollen werken cast en crew kortere dagen, waardoor de opnames wel eens twee keer zo lang kunnen duren. We zijn echt nog maar aan het begin van de opnames, dus hebben nog even te gaan. Gelukkig hebben we veel lol op de set en geweldig materiaal om mee te werken.”

De release van het nieuwe seizoen van The Umbrella Academy staat nog wel gepland voor 2021.

Ook interessant