Sex/Life krijgt ‘vrijwel zeker’ tweede seizoen

17 juli 2021

De kans dat de Netflix-serie Sex/Life een tweede seizoen krijgt is levensgroot. De show is immers gebaseerd op een boek van schrijfster B.B. Easton en het sourcemateriaal is nog lang niet op.

Wilde en hete nachten

Sex/Life gaat over Billie Connely (gespeeld Sarah Shahi) die is getrouwd met Cooper (Mike Vogel) en met hem in Connecticut woont. Samen hebben ze twee kinderen. Momenteel is ze huismoeder, maar vroeger woonde ze in New York City met haar beste vriendin Sasha (Margaret Odette) en leidde een wild leven. Uitgeput door het zware leven van een moeder en heimwee naar het verleden, begint Billie een dagboek bij te houden en te fantaseren over haar wilde en hete nachten met haar ex-vriend Brad (Adam Demos), over wie ze nooit echt heen is gekomen.

Vier seizoenen?

Brad is één van de vier mannen die besproken worden in het boek 44 Chapters about 4 men van Easton. Er zijn dus nog drie mannen over en daarom lijkt het uitgesloten te zijn dat er géén tweede seizoen komt. Er is in ieder geval sourcemateriaal voor vier reeksen!

B.B. Easton vertelt aan de krant The Express dat ze ‘hoopvol’ is: “Het voelde voor mij alsof ik alles wat er te schrijven viel over het verhaal en de karakters al had geschreven. Maar dat veranderde toen het boek werd gepubliceerd. Mijn leven stond in één klap op z’n kop.”

‘Méér avonturen meegemaakt…’

Ze vervolgt: “Mijn man en ik hebben sinds de lancering nog zoveel meer avonturen meegemaakt. Ik heb er dus over nagedacht of ik nog meer memoires zou schrijven over alle grappige en sexy dingen die ik – sinds het boek uitkwam – heb meegemaakt. Ik wil hier zeker mee doorgaan.”

Ook interessant