Stranger Things seizoen 4 ‘wordt véél enger’

10 april 2021

Het bovennatuurlijke speelt natuurlijk een grote rol in de Netflix-serie Stranger Things, maar échte horror kunnen we de show niet noemen. Althans, vooralsnog niet, want seizoen 4 wordt véél enger.

‘Dát is wat mij opviel’

Dat is wat acteur Gaten Matarazzo (Dustin Henderson) aan presentator Jimmy Fallon vertelt in de Amerikaanse talkshow The Tonight Show: “Dat is wat mij echt heel erg opviel toen ik het script aan het lezen was. Ze gaan er dit jaar echt voor en dat is heel tof!”

Wat we precies kunnen verwachten, wil Matarazzo logischerwijs niet verklappen. Wél kunnen we stellen dat het niet zo gek zou zijn als Stranger Things wat enger wordt. De hoofdrolspelers worden immers steeds ouder, waardoor er toch wat meer mogelijk is. Daarnaast groeit het publiek van de populaire serie natuurlijk mee met de cast, dus kunnen de makers wat meer kanten uit; misschien krijgen we wel te maken met onvervalste horror.

Wéér dat dekselse coronavirus

De opnames voor het vierde seizoen van Stranger Things zijn in volle gang en Netflix hoopt dat de nieuwe afleveringen in 2021 nog in première kunnen gaan. Of die deadline ook gehaald wordt is onzeker, want het coronavirus zorgt voor moeilijkheden.

Matarazzo stelde eerder al: “Op dit moment zijn er weinig zekerheden. De opnames zijn nog lang niet klaar en de productieschema’s zijn heel flexibel. Zo zou ik volgende maand een aantal scènes moeten opnemen maar het is nog heel onzeker of dit kan doorgaan…”

Ook interessant