Netflix dropt trailer The Circle seizoen 2

6 april 2021

Netflix heeft de eerste trailer van The Circle seizoen 2 uit de doeken gedaan. De realityserie keert terug voor een tweede seizoen later deze maand. In de trailer komen ook de castleden terug, waarbij een aantal gezichten opvallen.

Zo maakt Chloe Veitch haar opwachting in seizoen 2 van de realityserie. Veitch werd vorig jaar bekend door haar optreden in andere Netflix-serie Too Hot to Handle. Haar deelname zorgt er tevens voor dat ze in de geschiedenisboeken van de serie komt. Veitch is de eerste niet-Amerikaanse deelnemer aan The Circle.

Toch is Veitch niet de grootste verrassing als het aankomt op de casting. Ook *NSYNC-zanger Lance Bass maakt namelijk een opwachting in de serie. Vraag is alleen of de andere castleden geloven dat de zanger daadwerkelijk meedoet.

Bekijk The Circle seizoen 2 trailer hieronder.

Waar draait The Circle seizoen 2 om?

In The Circle moeten deelnemers namelijk heeft meest populair van allemaal zien te worden, maar er is een twist. De deelnemers zien elkaar namelijk alleen via sociale media. Er kan dus ook gemakkelijk bedrogen worden. Nu al vermoeden kijkers dat de andere deelnemers niet geloven dat Lance Bass meedoet en dat hij er daarom snel uitgestemd wordt.

Seizoen 2 van de populaire realityserie staat gepland voor een release in april. Op woensdag 14 april verschijnt de serie op Netflix, maar wordt niet in één keer helemaal uitgebracht. In tegenstelling tot andere Netflix-series verschijnt het nieuwe seizoen van The Circle wekelijks op woensdagen. De finale staat gepland voor woensdag 5 mei.

Het is een nieuwe trend waarmee Netflix experimenteert de laatste tijd. Ook bij het nieuwe seizoen van Too Hot to Handle wordt deze methode gehanteerd. Vooral voor die show is het opvallend gezien het eerste seizoen wel volledig in één keer werd uitgebracht. Voor The Circle werd bij haar originele seizoen ook al gekozen voor wekelijkse afleveringen.

Ook interessant